Exotische ingrediënten in een kleurrijke buurt

© Canva

Wandeling door Antwerpen

Start za 11 juni '22
9:50 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 35
Alle tarieven

Waar Ingang Zoo
Astridplein 0
2000 Antwerpen

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

In de kleurrijke buurt aan het station Antwerpen-Centraal vind je een bloeiende handel in exotische ingrediënten. We duiken in de wereld van de Aziatische en Noord-Afrikaanse keuken en winkels. We bezoeken een Turks koffiehuis en lunchen in een van de talrijke restaurantjes in de buurt.

In de kleurrijke buurt aan het station Antwerpen-Centraal vind je een bloeiende handel in exotische ingrediënten. Je duikt in de wereld van de Aziatische en Noord-Afrikaanse keuken. Je loopt winkels in en uit en krijgt uitleg over de producten (onder voorbehoud van de op dat moment geldende corona maatregelen). Je bezoekt een Turks koffiehuis en luncht in een van de talrijke restaurantjes. In deze wijk woonden Panamarenko en Willy Vandersteen en kan jong talent zich ontwikkelen. We komen samen om 9u50 aan de ingang van de Zoo en vertrekken stipt om 10 uur. Koffie en lunch zijn inbegrepen in de prijs (Indien de corona maatregelen het op dat moment toelaten).


Noodnummer de dag zelf: 0468 11 40 52.


Inschrijven is noodzakelijk.

Praktisch

We komen samen om 9u50 aan de ingang van de Zoo en vertrekken stipt om 10 uur. Koffie en lunch zijn inbegrepen in de prijs (Indien de corona maatregelen het op dat moment toelaten). Noodnummer de dag zelf: 0468 11 40 52.

Sessies

 • za 11 juni '22
  9:50 - 16:00
  Ingang Zoo - Ingang Zoo

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 35
 • Met korting
  € 25
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Ka Van Looken

creatieve duizendpoot en hobbykok
Meer over Ka Van Looken

In samenwerking met