Een jaar vol aandacht

© Pexels

Handvatten om jouw leven (weer) in handen te nemen

Start vr 1 oktober '21
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 6
Alle tarieven

Waar CC Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren-Waas

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Heb je ook wel eens het gevoel op automatische piloot te leven? Dat je jezelf van weekend tot weekend moet slepen? En maar ternauwernood overleeft tot de eerstvolgende vakantie? Dat je leeft naar de verwachtingen van anderen en van de maatschappij? Dat kan beter! Mien Gheysens toont je hoe meer aandacht dat ellendige gevoel kan omkeren.


De inschrijvingen starten op 26 juli 2021.

De sleutel tot een meer vervuld en rijker leven ligt bij aandacht. Aandacht voor jezelf, voor wat jíj belangrijk vindt. Door bewuster keuzes maken, roep je je automatische piloot een halt toe en kan je écht in verbinding gaan. In een wereld vol afleidingen, een slopende pandemie, helse drukte en torenhoge verwachtingen (om nog maar te zwijgen van het verschroeiende tempo!) is aandacht zowat het kostbaarste wat een mens heeft. Alleen zijn we helemaal verleerd om aandachtig te zijn. En zeker wanneer het gaat om aandachtig te zijn voor onszelf.


In deze workshop bespreekt Mien Gheysens waarom aandacht het kostbaarste is wat een mens heeft en hoe je (opnieuw) aandacht kan hebben voor wat echt telt voor jou. Wacht niet op een desastreuze gebeurtenis, zoals een scheiding of een burn-out, om je leven in vraag te stellen. Bewuster leven begint hier.


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • vr 1 oktober '21
  19:30 - 22:00
  CC Ter Vesten - Mediazaal

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 6
 • Met korting
  € 3
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Mien Gheysens

Mien Gheysens is een bloeiende onderneemster met een eigen praktijk waar ze mensen begeleidt, elk…
Meer over Mien Gheysens

In samenwerking met

 • #beverenveerkrachtig