Een heel jaar lang niks nieuws kopen

© Unsplash

Een inspirerende getuigenis

Start do 9 november '23
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Gratis: € 0
Alle tarieven

Waar IDM
Zelebaan 42
9160 Lokeren

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Wat als je eens een jaar niks nieuw zou kopen? Onmogelijk denk je? Niet voor Marlies Van Wemmel. Zij kocht in 2022 helemaal niets.

In 2022 besloot Marlies om een uitdaging aan te gaan: een jaar lang niks nieuws kopen. Niet voor haar zelf en niet voor haar 2 zoontjes. Ze doopte het project #Niksnieuwjaar. Het werd een boeiend jaar vol avonturen en zoektochten, maar ook een jaar van loslaten en leren leven in een compleet nieuwe en verhelderende mindset. Dit jaar is Marlies klaar om haar verhaal te vertellen en mensen te inspireren. In deze boeiende lezing legt ze haar basisprincipes en drijfveren uit aan de hand van vrolijke anekdotes.


Marlies stond met haar project reeds meermaals in de kijker in onder andere het VRT-journaal, Knack en een hele resem kranten. Benieuwd of Marlies ooit nog iets nieuws zal kopen? Kom dan zeker luisteren naar haar inspiratiesessie.


Voor wie?

Iedereen die benieuwd is naar hoe Marlies dit heeft klaargespeeld. Iedereen met interesse in ontspullen, consuminderen (met kinderen), afvalvermindering, kringflueceners ... Zelfs als je dit eerder sceptisch leest ben je van harte welkom!


Wat neem je mee naar huis?

Marlies vertelt haar verhaal en hoe ze tot niksnieuwjaar is gekomen, ze deelt haar basisprincipes om niks nieuws te moeten kopen waaronder ruilen, delen, en letsen en legt deze uitgebreid uit aan de hand van voorbeelden en anekdotes.


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

  • do 9 november '23
    19:30 - 22:00
    IDM - IDM

Locatie(s)

Prijs

  • Gratis
    € 0

Begeleiding

Marlies Van Wemmel

Initiatiefneemster NiksNieuwjaar. In 2022 besloot Marlies om een jaar lang 'niks nieuws' te kopen.…
Meer over Marlies Van Wemmel

In samenwerking met