Ecologisch verbouwen

© Eco en zo

Infosessie

Start ma 13 december '21
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 4
Alle tarieven

Waar OC Boudelo
Kasteelstraat 23
9190 Stekene

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Ben je van plan om binnenkort te bouwen, verbouwen of staat een renovatie van je huis op de planning? Informeer je tijdens deze sessie over de bestaande ecologische bouw- of isolatiematerialen. Daarmee kies je meteen voor een comfortabele woning met een absolute meerwaarde voor jezelf en het milieu.

Vlaanderen is volgebouwd. Daarom verbouwen we steeds vaker. Om de druk op het leefmilieu nog verder te verlagen, is ecologisch verbouwen een aanrader. Gebruik maken van natuurlijke materialen in je huis is gezond voor jezelf én goed voor het klimaat. Tijdens deze infosessie hoor je wat mogelijk is en wat niet, welke (isolatie)materialen er bestaan en wat hun voor- en nadelen zijn. Je krijgt ook een bondig overzicht over de mogelijkheden en beperkingen van zonnepanelen, -boilers en warmtepompen.


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • ma 13 december '21
  19:30 - 22:00
  OC Boudelo - OC Boudelo

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 4
 • Met korting
  € 2
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Pieter De Keyser

Ecologische aannemer
Meer over Pieter De Keyser

In samenwerking met