Ecologisch verbouwen

© Eco en zo

Infosessie

Start di 15 februari '22
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 9
Alle tarieven

Waar CC Stroming
Dorp 101
9290 Berlare

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Wat verstaan we onder ecologisch verbouwen? Waar start je best? Wat heeft het meest impact op onze omgeving en/of wat geeft het meest rendement? Welke materialen bestaan er? Waar kan je terecht voor betrouwbare informatie? Waar zitten de valkuilen?

Vlaanderen is volgebouwd. Daarom verbouwen we steeds vaker. Om de druk op het leefmilieu nog verder te verlagen, is ecologisch verbouwen een aanrader. Gebruik maken van natuurlijke materialen in je huis is gezond voor jezelf én goed voor het klimaat. Tijdens deze infosessie hoor je wat mogelijk is en wat niet, welke (isolatie)materialen er bestaan en wat hun voor- en nadelen zijn. Je krijgt ook een bondig overzicht over de mogelijkheden en beperkingen van zonnepanelen, -boilers en warmtepompen.


Opmerking: de activiteit gaat door in een lokaal op de 1ste verdieping. Er is geen lift aanwezig. Geef ons een seintje indien dit moeilijk haalbaar is voor jou.


Inschrijven is noodzakelijk.


Praktisch

Opmerking: de activiteit gaat door in een lokaal op de 1ste verdieping. Er is geen lift aanwezig. Geef ons een seintje indien dit moeilijk haalbaar is voor jou.

Sessies

 • di 15 februari '22
  19:30 - 22:00
  CC Stroming - 1ste verdieping - lees het veld 'omschrijving'

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 9
 • Met korting
  € 4,5
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Pieter De Keyser

Ecologische aannemer
Meer over Pieter De Keyser

In samenwerking met