Digitale administratie @home

© Canva

Demonstratie

Start ma 26 februari '24
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 9
Alle tarieven

Waar Roxy Temse
Stationsstraat 29
9140 Temse

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Inschrijven voor deze activiteit is helaas niet meer mogelijk. Bekijk alternatieven

Onze thuisadministratie kan/moet steeds meer digitaal gebeuren. Dit is voor velen nog onbekend terrein. In deze demo bekijken we samen op welke manier je dit het gemakkelijkst kan aanpakken en welke tools/platformen er ter beschikking zijn. We bekijken samen de mogelijkheden als Doccle, Zoomit, My e-Box, MyMinfin, Tax-on-web, itsme …

Walter neemt ons mee langst de belangrijkste sites van de federale en regionale overheden, zoals MyMinfin, mypension, Mijngezondheid, Mijn Burgerprofiel, CoZo en Izimi. Daar kan je terecht voor diverse aanvragen en aangiften en kan je informatie consulteren die over jou beschikbaar is.


Verder maken we kennis met My e-Box, een elektronische brievenbus waarin je op een veilige manier de berichten kunt vinden die door steeds meer en meer overheidsdiensten worden verzonden.


Een laatste stop maken we bij een aantal apps waar we digitale informatie gebundeld kunnen opslaan, zoals Doccle, Zoomit en andere cloud mogelijkheden. We staan ook stil bij hoe je veilig en met respect voor de privacy kan inloggen op al deze platformen.


Opgelet: dit is een lezing/demonstratie, geen interactieve workshop.Inschrijven is noodzakelijk.

Praktisch

Opgelet: dit is een lezing/demonstratie, geen interactieve workshop.

Sessies

 • ma 26 februari '24
  19:30 - 22:00
  Roxy Temse - Artiestenfoyer

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 9
 • Met korting
  € 4,5
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Walter Van de Velde

IT-liefhebber
Meer over Walter Van de Velde

In samenwerking met