Digitale administratie @home

© Canva

Samen op de digitale snelweg

Start wo 19 oktober '22
10:00 - 12:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 4
Alle tarieven

Waar Bib Beveren
Gravenplein 3
9120 Beveren-Waas

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Je belastingaangifte, (huur)contracten, rekeningen... Alles kan/moet steeds meer digitaal te gebeuren. Dit zorgt soms voor stress en frustratie. Walter Van de Velde maakt je wegwijs in de gestructureerde digitale thuisadministratie.

Onze thuisadministratie kan/moet steeds meer digitaal te gebeuren. Dit is voor velen nog onbekend terrein. In deze workshop gaan we samen aan de slag om te bekijken op welke manier je dit het gemakkelijkste kan aanpakken en welke tools/platformen er ter beschikking zijn. We bekijken samen mogelijkheden als Doccle, Zoomit, My e-box, MyMinFin, Tax-on-web, Itsme …


Inschrijven is noodzakelijk. Opgelet dit is een lezing/demonstratie, geen interactieve workshop.

Sessies

 • wo 19 oktober '22
  10:00 - 12:00
  Bib Beveren - Bib Beveren

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 4
 • Met korting
  € 2
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Walter Van de Velde

IT- liefhebber
Meer over Walter Van de Velde

In samenwerking met