Dégagez-vous! Autodelen als eco-logisch alternatief

© Dégage vzw

De Laatste Dinsdag - januari

Start di 31 januari '23
20:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Gratis: € 0
Alle tarieven

Waar CC Lokeren - Kerkplein
Kerkplein 5
9160 Lokeren

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Steeds meer mensen maken de klik naar autodelen. Dat is goedkoper, plaatsbesparend, milieuvriendelijk en sociaal. Dégage! is een vzw die autodelen organiseert. Kom jij ook eens kijken of Dégage! in Lokeren iets voor jou is?

Deel je de auto met je buur via Dégage! autodelen


Steeds meer mensen beseffen dat hun auto te vaak stilstaat en gaan deze delen met mensen in de buurt of stappen over naar een deelwagen. Bij Dégage! wordt de auto goedkoper omdat de kosten worden verdeeld over alle bestuurders. Ben je benieuwd of Dégage! iets voor jou is? Kom dan naar onze infosessie. Je krijgt er alles te horen hoe Dégage! je ondersteunt en ontzorgt, als eigenaar of als gebruiker. Samen gaan we voor meer gedeelde kilometers, meer buurt en meer (adem)ruimte in de straat.


Alvast richtlijnen voor de deelauto


Personen met een auto vullen bij registratie al enkele gegevens van de auto in. Deze zijn volledig vrijblijvend en dienen ter eerste kennismaking tijdens het infomoment. Neem je inschrijvingsbewijs (geelblauwe kentekenbewijs) van je auto hiervoor bij de hand. Hou alvast rekening met hetvolgende:

 • Dégage! aanvaardt geen euro 3 en euro 4 diesels. Hierop wordt geen uitzondering gemaakt.
 • Ook nemen we geen campers op in ons deelsysteem.
 • Wagens moeten om fiscale redenen ingeschreven staan op een natuurlijk persoon (geen bedrijfswagens of wagens ingeschreven op een zaak).
 • Is je auto minder dan 8 jaar oud en heeft hij een kilometerstand van minder dan 140.000 km? Dan is de kans zeer groot dat we hem opnemen binnen Dégage!. Zo niet, dan laten we de auto in bepaalde gevallen toch nog toe.

Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • di 31 januari '23
  20:00 - 22:00
  CC Lokeren - Kerkplein - Kerkplein

Locatie(s)

Prijs

 • Gratis
  € 0

Begeleiding

Eline Snacken

Medewerkster Dégage!, verantwoordelijke beleid, projecten & regiowerking
Meer over Eline Snacken

In samenwerking met