De beste apps voor je smartphone

© Canva

Demonstratie - Prikkels op vrijdagvoormiddag in Temse

Start vr 10 december '21
9:30 - 12:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 6
Alle tarieven

Waar Bibliotheek Temse
Oeverstraat 15
9140 Temse

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Een smartphone is meer dan een telefoon. Toch gebruiken veel mensen maar enkele apps. Apps kunnen je leven gemakkelijker en aangenamer maken. In deze demosessie overlopen we verrassende apps om te gebruiken voor je werk, op reis, om te sporten, ...


Een smartphone is veel meer dan een telefoon. Toch gebruiken veel mensen maar een klein aantal apps. Vele apps kunnen je het leven gemakkelijker en aangenamer maken. Met de hulp van handige apps plan je je reis, hou je je agenda bij, maak je notities en speel je zelfs spelletjes. Tijdens deze demo overlopen we enkele populaire en/of nuttige apps die gratis zijn.


Meebrengen: je opgeladen smartphone en oplader.


Inschrijven is noodzakelijk.

Praktisch

Meebrengen: je opgeladen smartphone en oplader.

Sessies

 • vr 10 december '21
  9:30 - 12:00
  Bibliotheek Temse - Bibliotheek Temse

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 6
 • Met korting
  € 3
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Christel Wellens

fotograaf en ICT expert
Meer over Christel Wellens

In samenwerking met