Canva: kaartjes en uitnodigingen maken

© Canva

Samen op de digitale snelweg - Demonstratieles

Start wo 29 november '23
10:00 - 12:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 4
Alle tarieven

Waar Bib Beveren
Gravenplein 3
9120 Beveren-Waas

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Inschrijven voor deze activiteit is helaas niet meer mogelijk. Bekijk alternatieven

Een leuke verjaardagskaart, de uitnodiging voor je verenigingsactivteit, snel nog een flyertje voor de garageverkoop,... Het is altijd leuk om iets persoonlijks te ontvangen dat er ook nog eens goed uit ziet. Canva is gratis online software waarmee je op een eenvoudige, snelle en gebruiksvriendelijke manier mooie uitnodigingen, posters of flyers kunt maken.

Canva is gratis online software waarmee je op een eenvoudige, snelle en gebruiksvriendelijke manier mooie uitnodigingen, posters of flyers kunt maken. Het is een ideale manier om zonder technische kennis toch mooi beeldmateriaal te ontwerpen voor je verenigingsactivteit of voor een verjaardagsfeest, kerstkaart of zelfs een omslagfoto voor je Facebook profiel.


Canva is zoals dat heet freemium software; de basismogelijkheden - voldoende voor de meesten van ons - zijn gratis. Na deze demonstratieles kan je thuis zelf aan de slag.


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • wo 29 november '23
  10:00 - 12:00
  Bib Beveren - Bib Beveren

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 4
 • Met korting
  € 2
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Christel Wellens

fotograaf en ICT expert
Meer over Christel Wellens

In samenwerking met