Burn-out uitgekleed

© Canva

Inzicht in burn-out en tips voor meer veerkracht

Start di 15 februari '22
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 6
Alle tarieven

Waar CC Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren-Waas

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Wat is burn-out (en bore-out) nu juist? Wat zijn de signalen? Waaraan kan je merken dat iemands veerkracht verdwijnt? Hoe laad je de batterijen terug op? In deze vorming krijg je inzicht in het verschijnsel, de signalen en wat je eraan kan doen.

Burn-out krijgt de laatste tijd heel wat aandacht. En terecht. De immense keuzemogelijkheden gecombineerd met dalende veerkracht bij mensen leidt tot meer druk en stress. Werk combineren met een gevuld gezinsleven en de vele sociale verplichtingen heeft een grote impact. En de piek zou nog niet in zicht zijn. Maar wat is burn-out (en bore-out) nu juist? Wat zijn de signalen? Waaraan kan je merken dat iemands veerkracht verdwijnt? Hoe laad je de batterijen terug op? In deze vorming krijg je inzicht in het verschijnsel, de signalen en wat je eraan kan doen.


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • di 15 februari '22
  19:30 - 22:00
  CC Ter Vesten - Mediazaal

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 6
 • Met korting
  € 3
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Jürgen Braeckevelt

Loopbaan-, stress- en burn-out coach, systemisch coach, NLP-Master Practitioner,…
Meer over Jürgen Braeckevelt

In samenwerking met

 • #beverenveerkrachtig