Ben jij digitaal in balans?

© Canva

Efficiënt omgaan met je digitale tools

Start ma 28 maart '22
19:30 - 21:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 4
Alle tarieven

Waar Bibliotheek Stekene
Stadionstraat 51
9190 Stekene

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Infobesitas, Fear Of Missing Out, verslaafd aan Facebook, e-mail overload…? Kunnen we hier een mooier evenwicht in vinden? Lesgever Christine maakt je op humoristische wijze bewust van de valkuilen van digitaal zijn en geeft praktische tips hoe je efficiënt kan omgaan met digitale tools.

Infobesitas, Fear Of Missing Out, verslaafd aan Facebook, internet afleiding, e-mail overlaad…? Kunnen we hier een mooier evenwicht in vinden? Lesgever Christine maakt je op humoristische wijze bewust van de valkuilen van digitaal zijn en geeft praktische tips hoe je efficiënt kan omgaan met digitale tools zonder er slaaf van te worden. Onder andere e-mail, sociale media en online werken komen aan bod.


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • ma 28 maart '22
  19:30 - 21:00
  Bibliotheek Stekene - Bibliotheek Stekene

Locatie(s)

 • Bibliotheek Stekene Stadionstraat 51
  9190 Stekene Toon op kaart

Prijs

 • Standaard
  € 4
 • Met korting
  € 2
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Christine Wittoeck

trainer, coach en key-note speaker
Meer over Christine Wittoeck

In samenwerking met