Baas in je hoofd, stel grenzen aan piekeren

© Canva

Start ma 3 oktober '22
14:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Vraag prijs aan dienstencentrum: € 0,01
Alle tarieven

Waar LDC De Koffiebranderij
Molenstraat 50
9230 Wetteren

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Ben jij iemand bij wie de piekermolen overuren draait en meer rust in zijn hoofd wil? Wil je vaardigheden leren om piekergedachten op te merken en te onderbreken? Dat leer je in deze interactieve vorming waarbij psycho-educatie wordt afgewisseld met oefeningen.

Piekeren…. Het is eigen aan de mens. Soms nog voor we het door hebben, gaan onze gedachten met ons aan de haal. Ze schieten alle kanten uit. Niet zelden gekoppeld aan een bepaalde prikkel, een gebeurtenis, een muziekje, een dichtslaande deur… het kan vanalles zijn. En we hebben het gevoel dat we daar geen controle over hebben. Of kunnen hebben. Piekeren slingert je heen en weer tussen verleden en toekomst. Want je piekert zelden over het ‘nu’. Het leidt tot stress, (fysieke en mentale) spanningsklachten, wakker liggen, en soms zelfs tot angsten en stemmingsstoornissen. En bovendien brengt piekeren zelden oplossingen.


Ben jij iemand bij wie de piekermolen overuren draait en meer rust in zijn hoofd wil, en die vaardigheden wil leren om piekergedachten op te merken en te onderbreken? Dat leer je in deze interactieve vorming waarbij psycho-educatie wordt afgewisseld met oefeningen.


Inschrijven is noodzakelijk.

Praktisch

Meer info, inschrijven en betalen bij LDC De Koffiebranderij: 09 366 02 42, dienstencentrum@wetteren.be, Molenstraat 50, 9230 Wetteren.

Sessies

 • ma 3 oktober '22
  14:00 - 16:00
  LDC De Koffiebranderij - LDC De Koffiebranderij

Locatie(s)

 • LDC De Koffiebranderij Molenstraat 50
  9230 Wetteren Toon op kaart

Prijs

 • Vraag prijs aan dienstencentrum
  € 0,01
  De juiste deelname prijs bekom je bij LDC De Koffiebranderij zelf en kan via tel: 09 366 02 42 of mail: dienstencentrum@wetteren.be Molenstraat 50, 9230 Wetteren.

Begeleiding

Jürgen Braeckevelt

Loopbaan-, stress- en burn-out coach, systemisch coach, NLP-Master Practitioner,…
Meer over Jürgen Braeckevelt

In samenwerking met