Baas in je eigen hoofd, stel grenzen aan piekeren

© Canva

Bevrijd je geest en vind rust

Start wo 18 oktober '23
19:00 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaard: € 11
Alle tarieven

Waar Avansa Waas-en-Dender vzw
Rode Kruisstraat 23
9100 Sint-Niklaas

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Ben jij iemand bij wie de piekermolen overuren draait en meer rust in zijn hoofd wil? Wil je vaardigheden leren om piekergedachten op te merken en te onderbreken? Dat leer je in deze interactieve vorming waarbij psycho-educatie wordt afgewisseld met oefeningen.

Piekeren…. Het is eigen aan de mens. Soms nog voor we het doorhebben, gaan onze gedachten met ons aan de haal. Ze schieten alle kanten uit. Niet zelden gekoppeld aan een bepaalde prikkel, een gebeurtenis, een muziekje, een dichtslaande deur… het kan van alles zijn. En we hebben het gevoel dat we daar geen controle over hebben. Of kunnen hebben.


Piekeren slingert je heen en weer tussen verleden en toekomst. Want je piekert zelden over het ‘nu’. Het leidt tot stress, (fysieke en mentale) spanningsklachten, wakker liggen, en soms zelfs tot angsten en stemmingsstoornissen. En bovendien brengt piekeren zelden oplossingen.


Ben jij iemand bij wie de piekermolen overuren draait en meer rust in zijn hoofd wil, en die vaardigheden wil leren om piekergedachten op te merken en te onderbreken? Dat leer je in deze interactieve vorming waarbij psycho-educatie wordt afgewisseld met oefeningen.


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • wo 18 oktober '23
  19:00 - 21:30
  Avansa Waas-en-Dender vzw - Lokaal 1.1 (1ste verdieping - rechterhoek)

Locatie(s)

 • Avansa Waas-en-Dender vzw Rode Kruisstraat 23
  9100 Sint-Niklaas Toon op kaart

Prijs

 • Standaard
  € 11
 • Met korting
  € 5,5
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Jürgen Braeckevelt

Loopbaan-, stress- en burn-out coach, systemisch coach, NLP-Master Practitioner,…
Meer over Jürgen Braeckevelt

In samenwerking met