Anders leven

© Lannoo

Lezing door Manu Keirse

Start di 21 november '23
19:00 - 21:00

1 sessie

Prijs

Standaard: € 3
Alle tarieven

Waar CC Belgica
Kerkstraat 24
9200 Dendermonde

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Aan de hand van drie basisthema’s – anders ouder worden, anders ziek zijn en anders sterven – gaat Manu Keirse in dit inspirerende boek op zoek naar een fundamenteel andere manier van leven.

Manu Keirse stelt prikkelende vragen én geeft genuanceerde antwoorden. Want hoe kunnen we ons leven en onze carrière op een heel andere manier vorm geven, zodat jonge mensen tijd hebben voor hun gezin en oudere mensen volop kansen krijgen om zich te ontplooien? Hoe kunnen we generaties niet naast elkaar, maar met elkaar laten leven? En wat als we de mens en niet de technologie centraal stellen in de gezondheidszorg?


Inschrijven is noodzakelijk.

Sessies

 • di 21 november '23
  19:00 - 21:00
  CC Belgica - Belgica 1

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 3
 • Met korting
  € 1,5
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Manu Keirse

Prof. dr. em. Manu Keirse is klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en de autoriteit in…
Meer over Manu Keirse

In samenwerking met