Aan de slag met videobellen

© canva

Workshop voor beginnende videobellers

Start do 2 december '21
9:30 - 12:30

1 sessie

Prijs

Standaard: € 4
Alle tarieven

Waar Bibliotheek Lokeren
Kerkplein 3
9160 Lokeren

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Chatten met vrienden, kinderen en kleinkinderen, een consultatie bij de dokter, een cursus volgen, e-peritieven met de vrienden. De voorbije maanden verliepen veel van onze sociale contacten via videobellen. Skype, Zoom, WhatsApp, Google Meet,… de keuze is groot. In deze workshop testen we enkele apps uit. Meebrengen: je opgeladen smartphone en oplader.

Chatten met vrienden, kinderen en kleinkinderen, een consultatie bij de dokter, een cursus volgen of e-peritieven met de vrienden. De voorbije maanden verliepen veel van onze sociale contacten via videobellen. Skype, Zoom, WhatsApp, Google Meet,… de keuze is groot. In deze workshop testen we enkele apps uit in deze laagdrempelige praktijkcursus om te leren videobellen.


Meebrengen: je opgeladen smartphone en oplader.


Inschrijven is noodzakelijk.

Praktisch

Meebrengen: je opgeladen smartphone en oplader.

Sessies

 • do 2 december '21
  9:30 - 12:30
  Bibliotheek Lokeren - Bibliotheek Lokeren

Locatie(s)

Prijs

 • Standaard
  € 4
 • Met korting
  € 2
  Wie heeft recht op de prijs met korting? * Mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds of OMNIO-statuut * Studenten (enkel geldig voor voltijdse studenten, ingeschreven voor een volledig leerplan) * Werkzoekenden Bezorg ons voor de start van de activiteit een bewijs van korting: het kleefbriefje van de mutualiteit, een kopie van je studentenkaart of een kopie van je stempelkaart.

Begeleiding

Willem De Meyer

Docent informatica, gespecialiseerd in volwassenenonderwijs
Meer over Willem De Meyer

In samenwerking met